​​Rrugët kryesore të Lipjanit të kalueshme (Foto)

​​Rrugët kryesore të Lipjanit të kalueshme (Foto)

Drejtoreshat Vlora Limani Hajnuni dhe Emina Rexhiq kanë pritur në një takim zëvendësministren Magbule Shkodra

Pas reshjeve të pandërprera të borës, ekipet e Komunës së Lipjanit me operatorët ekonomikë, po qëndrojnë në terren për të hapur rrugët në qytet dhe në fshatra.

Rrugët kryesore në Lipjan janë të kalushme për momentin, kurse disa rrugica janë vështirë të kalushme sepse deri më tani banorët e këtyre rrugicave ende nuk kanë parë që ndonjë kompani t’iu vie në ndihmë.

Përveq rrugicave edhe disa trotuare janë plotë me borë, derisa qytetarët detyrohen te ecin nepër rrugë dhe të rrezikohen nga automjetet./Ulpianapress

COMMENTS