​Fitim Selimi njoftohet me problemet me të cilat përballet shërbimi farmaceutik në Lipjan

​Fitim Selimi njoftohet me problemet me të cilat përballet shërbimi farmaceutik në Lipjan

Brusi bëhet me objekt të ri shkollor

Kandidati i AAK-së për kryetar të Lipjanit, Ftim Selimi sot e ka vizituar shërbimin e farmacisë në Lipjan, ku u njoftua nga afër për problemet me të cilat përballet ky shërbim.

“Dr. Fitim Selimi vizitoi Shërbimin e Farmacisë në LipjanKryetari i ardhshëm i Lipjanit Dr. Fitim Selimi me bashkëpunëtorë vizitoi shërbimin e Farmacisë në kuadër të QKMF-së në Lipjan.

Në këtë vizitë Dr. Fitimi u mireprit nga Shefi i këtij shërbimi Ukë Kryeziu dhe doktorrët tjerë kujdestar në këtë shërbim.
Fitimi u njoftua nga afër për problemet me të cilat përballet ky shërbim, qështjet e furnizimit me barna të listës esenciale dhe ofrimin adekuat të shërbimeve për qytetarë. Kryetari Dr.Fitim Selimi premtoi bashkëpunim dhe përkrahje institucionale për Shërbimin e Farmacisë si një shërbim i cili është i lidhur ngushtë me nivelin qëndror të shëndetësisë dhe me përfshirje direkte të Ministrisë së Shëndetsisë:, njofton AAK në Lipjan.

COMMENTS