​Kur ta don ta don, 47 vjeçari fitoi 533 milionë dollarë

​Kur ta don ta don, 47 vjeçari fitoi 533 milionë dollarë

Gjermanët e përsërisin fuqishëm në Beograd pozicionin kundër shkëmbimit të territoreve

Amerikani Richard Wol, 47 vjeçar, nga Vernoni i New Jersey, ka fituar lotarinë prej 533 milionë dollarësh, në barazimin e marsit të “Mega Millions”.

Ky është fituesi më i madh i kësaj lotarie i të gjitha kohërave në New Jersey.

Sipas AP-së, fillimisht ai nuk u besonte syve të tij dhe kur nëna e tij e thirri atë për ta informuar se një zotëri e kishte fituar çmim e parë nga vendi i tij, ai tha “nuk jam unë”.

Image result for ​Kur ta don ta don, 47 vjeçari fitoi 533 milionë dollarë

COMMENTS