10 aktorët më të pasur në botë

10 aktorët më të pasur në botë

Bashkëpunëtorët ngushëllojnë aktorin e njohur me dhimbje dhe pikëllim të thellë (Foto)

Aktorët, kryesisht ata amerikanë, paguhen deri në disa miliona dollarë për një rol.

Falë talentit të tyre në aktrim ata kanë futur miliona dollarë në xhepat e tyre. Por aktrimi nuk ka qenë e vetmja fushë nga i kanë gjeneruar të ardhurat këta aktorë.

Shumë prej tyre kanë ditur që të bëjnë investimet e duhur në kohën e duhur, duke krijuar edhe një perandori të vetën.

Më poshtë janë 10 aktorët më të pasur në botë:

1-Jerry-Seinfeld

1-Jerry-Seinfeld

2-Tom-Cruise

2-Tom-Cruise

3-Johnny-Depp

3-Johnny-Depp

4-Tyler-Perry

4-Tyler-Perry

5-Tom-Hanks

5-Tom-Hanks

6-Keanu-Reeves

6-Keanu-Reeves

7-Sylvester-Stallone

7-Sylvester-Stallone

8-Leonardo-DiCaprio

8-Leonardo-DiCaprio

9-Will-Smith

9-Will-Smith

10-Salman-Khan

10-Salman-Khan

COMMENTS