10 uraganet më të fuqishëm të të gjitha kohërave (Video)

ur_1505114580-176961

Të gjithë jeni dëshmitarë se çfarë po ndodh në SHBA me uraganin Irma. Por edhe pse është me erëra shumë të forta, duket se Irma nuk është ndër uraganët më të fortë.

Më poshtë keni listën e uraganeve më të fuqishëm në histori. Këta uraganë kanë shkaktuar dëme jashtëzakonisht të mëdha dhe kanë marrë mijëra jetë njerëzish.

Uragani Floyd, 1999: 57 të vdekur
Uragani Agnes, 1972: 128 të vdekur
Uragani Ike, 2008: 195 të vdekur
Uragani Sandy, 2012: 233 të vdekur
Uragani Camille, 1969: 256 të vdekur
Uragani në Atlantik, 1944: 300-400 të vdekur
Uragani Audrey, 1957: 416 të vdekur
Uragani në Angli, 1938: 682 të vdekur
Uragani në Florida, 1919: 772 të vdekur
Uragani Katrina, 2005: 1,833 të vdekur
Uragani në San Felipe, 1928: 4,000 të vdekur
Uragani Galveston, 1900: 6,000- 12,000 të vdekur
Për më shumë shikoni videon e mëposhtme:


Top 10 DEADLIEST Hurricanes of ALL TIME… by news-al

 

Të ngjashme

By