1230 pemë dekorative i shtohen Lipjanit

1230 pemë dekorative i shtohen Lipjanit

BLACK FRIDAY, zbritja më e madhe e vitit tek ‘’7 Vëllezërit’’ në Lipjan

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, ka bërë me dije se po mbillen 1230 pemë dekorative në oborret e shkollave dhe hapësira të tjera publike.

“Këtë vjeshtë po mbillen 1340 pemë dekorative 🌳🌳 në oborret e shkollave dhe hapësira të tjera publike.
#plantatree🌳🌳🌳”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.

COMMENTS