16 vjeçarja ia kthen shpinen familjes për burrin e saj 19 vjeçar

16 vjeçarja ia kthen shpinen familjes për burrin e saj 19 vjeçar

EULEX-i me rol të ri në Kosovë

Janë bërë 11 ditë që kur nëna Lajde Kajtazi nuk e ka vajzën e madhe në shtëpi, sepse ajo ka zgjedhur të jetoj në familjen e të dashurit të saj.

Kjo po thotë se ka 3 muaj që kur ka mësuar se e bija I.K është në lidhje me 19 vjeçarin Shaban Nezirin, dhe se ajo kishte pranuar ta ndërpres atë deri në përfundimin e shkollës, por në ndërkohë, kishte ndodhur e kundërta, njofton Klan Kosova

Kështu, dy prindërit e vajzës pasditen e 26 janarit, e vizituan familjen Shabani, derisa e lajmëruan edhe policinë.

COMMENTS