2 raste të reja me COVID-19 në Lipjan

2 raste të reja me COVID-19 në Lipjan

Haradinaj: Koha që të angazhohemi për mjedis të shëndoshë

Sipas rezultateve të publikuara nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, 157 persona kanë dalë pozitiv me coronavirus.

Prej 157 personave që kanë dalë pozitiv me coronavirus, 2 raste të reja janë regjistruar në Lipjan, njofton Ulpianapress.

Nga 511 mostra të testuara, janë shënuar 157 raste pozitive, 154 persona janë shëruar ndërkaq 4 persona kanë vdekur si pasojë e infektimit me COVID-19.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 52 raste, komuna Gjilan 15 raste, komuna Gjakovë 12 raste, komuna Prizren 12 raste, komuna Vushtrri 11 raste, komuna Ferizaj 7 raste, komuna Malishevë 6 raste, komuna Fushë Kosovë 5 raste, komuna Podujevë 5 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Mitrovicë 4 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Dragash 2 raste, komuna Lipjan 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Pejë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste, komuna Shtime 2 raste, komuna Suharekë 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Graçanicë, Kaçanik, Skenderaj dhe Zubin Potok.Fotografia e Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës

COMMENTS