250 mijë euro për sallën e sporteve në Shalë, nesër i vihet gurthemeli

250 mijë euro për sallën e sporteve në Shalë, nesër i vihet gurthemeli

Ky është numri i votave që siguroi Shkelzen Hajdini

Me rastin e ditës së shkollës “Ibrahim Banushi”, në prani të ministrit të MASHT-it, Shyqeri Bytyqi dhe të kryetarit të NISMËS së Lipjanit, Heset Sahiti do të vihet gurthemeli i Sallës Sportive në Shalë të Lipjanit.

Ky projet kap vlerën e 250 mijë eurove dhe financohet nga Ministria.

COMMENTS