Kryetari Ahmeti punon edhe vikendeve (Foto)

Kryetari Ahmeti punon edhe vikendeve (Foto)

Opozita: Imri Ahmeti e ka ”ngulfatur” Komunën dhe transparencën

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahneti, nuk ndalet së angazhuari as në vikend.

Ai ishte i pranishëm ditëve të këtij vikendi në fillimin e punimeve të sallës së sporteve në fshatin Kroishtë dhe ka inspektuar ecurinë e punimeve në tri projekte të tjera që jane duke u realizuar dhe disa në përfundim, ndërtimin e tribunave të stadiumit në Dobrajë të Madhe, punimet në shtratin e lumit Sitnica si dhe punimet në stadiumin e Magurës si dhe shkollën e re në Magure që shumë shpejt pritet të përurohet./Ulpianapress

FOTOLAJM/ Shumë shpejtë do të përurohet shkolla re në Magure, një shkollë me infrastrukturë moderen dhe me të gjitha elementet përcjellëse.

Posted by Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare on Saturday, 12 Tetor 2019

FOTOLAJM / Në Kraishtë kanë filluar punimet në ndërtimin e Sallës Sportive.

Posted by Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare on Saturday, 12 Tetor 2019

FOTOLAJM/ Në Magure po vazhdojnë punimet në shtratin e lumit dhe po finalizohen punimet në stadiumin e Magurës.

Posted by Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare on Saturday, 12 Tetor 2019

FOTOLAJM/ Po vazhdojnë punimet me dinamikë të shtuar në ndërtimin e stadiumit në Dobrajë të Madhe.

Posted by Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare on Saturday, 12 Tetor 2019

COMMENTS