Tasholli thotë se për të mirën e vendit, PDK e NISMA duhet të bëjnë koalicion të ri bashkë

Tasholli thotë se për të mirën e vendit, PDK e NISMA duhet të bëjnë koalicion të ri bashkë

Limaj në Lipjan thotë se Kosovës i duhet një politikë njerëzore

Argjend Tasholli, nënkryetar i Partisë Demokratike të Kosovës dega në Lipjan, si dhe kuvendari i NISMES së Lipjanit, kanë thënë se pas rrëzimit të Qeverisë Hoti, partitë që ata përfaqsojnë do të duhej të bënin koalicion të ri.

Tasholli nëpërmjet një shënimi të ilustraur edhe me foto, ku shihen me duar të shtrënguara me kunevdarin e NIISMES, Manush Shamollin ka thënë se këto dy parti do të duhej të bashkoheshin drejt fitores.

“Brumi i njejtë edhe nëse ndahet prap e ka të njejtën shije.
Duhet të jemi të bashkuar drejtë fitoreve, PDK&NISMA”, ka shënuar Tasholli.

COMMENTS