5 vjeçari merr dhuratë një Mercedes Benz nga Presidenti për një arsye që ju lë pa fjalë

5 vjeçari merr dhuratë një Mercedes Benz nga Presidenti për një arsye që ju lë pa fjalë

Liberalizimi i vizave në vitin 2020, Gazuzi i çon porosi Hahnit

Një pesë vjeçar ka fituar një veturë të tipit Mercedes Benz. Arsyeja? Ka arritur të realizojë 4,105 pompa.

5-veçari realizoi 4,105 pompa, duke vendosur rekord botëror!Megjithatë, 5-vjeçari Rahim Kuriev nuk e mori dot çmimin e rekordeve Guinness për shkak të moshës.

Gjeniu 5-vjeç, njihet si “Schwarzenegger çeçen” dhe arriti suksesin e pazakontë në 2 orë e 25 minuta.

I prekur nga e gjithë kjo, presidenti Kadyrov vizitoi djalin duke i dhuruar atij dhuratën e vlefshme në një takim ballë për ballë.

COMMENTS