“7 Vëllezërit” Center në Lipjan me  ofertë të veçantë për Bajram (Foto)

“7 Vëllezërit” Center në Lipjan me ofertë të veçantë për Bajram (Foto)

Ia vodhën veturën, përmes Facebook-ut e gjen në një parking në Lipjan

Gjatë gjithë muajit të Ramazanit, “7 Vëllezërit” Center në Lipjan ka bërë donacione të shumta, ndërsa për Kurban Bajram vjen me shumë lirime, për të gjithë konsumatorët e saj.

Me rastin e Festës së Kurban Bajramit, “7 Vëllezërit” Center, të gjithë konsumatorëve të vetë të fesë islame ua uron festën e Kurban Bajramit. Për nderë të kësaj feste, ky market edhe këtë vit si çdo herë vjen me urim por edhe ofertë të veçantë për konsumatorët e saj.

Zbritje e madhe do të jetë në artikujt e domosdoshëm për ta festuar Kurban Bajramin por edhe artikujt dhe produktet ekskluzive të cilat ofrohen vetëm në “7 Vëllezërit” Center.

Për të parë ofertën e “7 Vëllezërit” Center me të gjitha produktet që ofrohen me zbritje për festën e Kurban Bajramit Klikoni KËTU.

COMMENTS