“7 Vëllezërit”, dyqani për blerje online!

“7 Vëllezërit”, dyqani për blerje online!

Veseli: Më 14 dhjetor Kosova bëhet me Ushtri

Ju njoftjomë me lajmin më të fundit që ka ndodhur “7 Vëllezërit” Center u bë një kohë që ka aktivizuar dyqanin për blerje online!

“7 Vëllezërit” gjithmonë kanë qenë afër klientëve të tyre përmes rrjeteve sociale Facebook dhe Instagram, duke treguar korrektësi në çdo postim të tij.

Klientët çdoherë ndahen të kënaqur me përgjigjet që marrin në këto rrjete sociale dhe po ashtu me porositë online.
Interesimi shumë i madh për produktet që ofron “7 Vëllezërit” shtyri ata që të aktivizojn dyqanin për blerje online, dyqan modern dhe i kuruar në mënyrë perfekte!

Koncepti mbi të cilin operon “7 Vëllezërit” është gërshetimi mes cilësisë, dizajnit dhe detajeve të krijuara me plot vëmendje.
Zgjedhje e madhe e produkteve nga shumë brende me renome botërore, superoferta dhe zbritje si asnjëherë më parë.

Dyqani online ndahet në disa kategori e në secilën kategori ju do të gjeni atë që ju duhet.

Vizitoni dyqanin në www.7vellezerit.com për për të përfituar nga këto oferta!

COMMENTS