70 vjet të martuar, të moshuarit vdesin me dorë shtrënguar në spital

70 vjet të martuar, të moshuarit vdesin me dorë shtrënguar në spital

Kjo është ëmbëlsira më e lehtë dhe më e shijshme që mund ta përgatisni

Dashuria nuk njeh moshë, madje duke e tejkaluar ndonjëherë çdo parashikim, si ky çift nga Franca.

Norma June Platell, 90 vjeçe, dhe Francis Ernest Platell, 92 vjeç kanë vdekur thuajse në të njëjtën kohë duke shtrënguar dorën e njëri-tjetrit.

Ata kishin 70 vite martesë dhe dashuria e tyre duket në vetëm një foto.

Vajza e tyre u shpreh se Norma June kishte pasur frymëmarrje të pazakontë ndërsa Francis Ernest ishte i shqetësuar.

nfermierja u kthye për t’i kontrolluar 10 minta më vonë, por i gjeti të vdekur. Ata ndërruan jetë së bashku, ashtu siç dëshironin. /k.k/noa.al/

COMMENTS