8 raste aktive me Covid-19 në Lipjan

8 raste aktive me Covid-19 në Lipjan

Të martën konstituohet Kuvendi i Lipjanit me përbërje të re

Komuna e Lipjanit deri më tani ka reagjistruar 23 raste me Covid-19.

Nga ky numër gjithsejt 15 persona janë shëruar, percjell Ulpianapress.

Pra, në këtë komunë janë 8 raste aktive.

Këtë e ka konfirmuar faqja zyrtare e Komunës së Lipjanit.

”Sonte eshte konfirmuar edhe nje rast pozitiv nga Komuna e Lipjanit, rast i ri.
Rasti eshte referuar nga Klinika e Ortopedise dhe ka rezultuar pozitive me COVID-19.
Ne Komunen tone edhe pse jane bere nje numer i madh i testeve, kemi vetem 8 raste aktive.
Urojme sherim te shpejt të gjitheve!”.

COMMENTS