A duhet të dekorohet Lipjani për festat e fundvitit: Komuna e kërkon mendimin e qytetarëve

A duhet të dekorohet Lipjani për festat e fundvitit: Komuna e kërkon mendimin e qytetarëve

Shokon studiuesi: Njerëzit u sollën në Tokë, jeta ka nisur në një planet tjetër

Komuna e Lipjanit ka kërkuar mendimin e qytetarëve për rregullimin e shesheit dhe qytetit të Lipjanit, shkruan Gazeta Metro.

Faqja zyrtare e Komunës ka krijuar një sondazh në rrjetin social Facebook, ku ka kërkuar ndihmën e qytetarëve, të cilët duhet të votojnë.

“Të dashur qytetarë të Komunës së Lipjanit, jepni mendimin tuaj.
A duhet të dekorohet qyteti për festat e fundvitit 2020?”, shkruan faqja zyrtare e Komunës së Lipjanit./Ulpianapress/

COMMENTS