‘A je bërë synet…’ Shfrenohet fantazia në emisionin për fëmijë

‘A je bërë synet…’ Shfrenohet fantazia në emisionin për fëmijë

Ky burrë i frikësohet aq shumë gruas sa që bën gjithçka që i thotë

Përballë pyetjeve të fëmijëve në emisionin ‘Në kurthin e Piter Pan’ mbrëmjen e sotme ka qenë dhe moderatori i ‘Stop’, Saimir Kodra.
Pyetja që shkaktoi të qeshura pa fund, iu drejtua nga Uejsi. “A je bërë synet?”, e pyeti Saimirin “Në kurthin e Piter Pan”.

Alketa u shpreh se Saimiri është vënë në siklet, por jo ai vazhdoi madje ta pyeste Uejsin se çfarë do të thotë të bëhesh synet.

Teksa ai shpjegonte plasën të qeshurat në sallë ndërsa Saimiri i ktheu përgjigje Uejsit duke i thënë se është bërë synet dhe se portalet do pushtohen nga ky lajm

COMMENTS