A po ndodhë një cunami politik në Lipjan?

A po ndodhë një cunami politik në Lipjan?

Stefanoviq tregon pse nuk është zbardhur rasti i vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Oda e Sadri Shalës në Kleçkë, ditëve të fundit, ka pritur dhe ka përcjellur personalitete të rëndësishme të skenës politike kosovare.

Ky takim i sontëm do të vërtetohet ditëve në vijim nëse ka ndodhur rastësisht apo me ndonjë qëllim të caktuar.
Kjo kur mirret parasysh se nga pesë të pranishmit në këtë odë, katër janë kuvendarë të Kuvendit Komunal të Lipjanit të partive të ndryshme, kurse i zoti i odës është anëtar i PDK-së.

Këta katër kuvendarë janë, Argjend Tasholli (PDK), Bashkim Budakova (AAK), Shkelzen Bislimi (VV) dhe Manush Shamolli (NISMA).

COMMENTS