Ahmeti: Të gatshëm dhe unik për forcën e Lidhjes

Ahmeti: Të gatshëm dhe unik për forcën e Lidhjes

Policët e Lipjanit heronjë, ia shpëtojnë jetën një plake (Video)

Më 3 gusht, Lidhja Demokratike e Kosovës do të mbajë zgjedhjet partiake.

Derisa kjo datë po ofrohet, kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti, ka shfrytëzuar faqen e tij zyrtare për një selam nga selia e LDK-së së Lipjanit, se janë të gatshëm dhe unik për forcën e Lidhjes.

LDK e Lipjanit ditë më parë përmbylli zgjedhjet në të gjitha nëndegët, duke dhënë një shembull se në Lipjan mbizotëron demokracia dhe jo interesat personale./Ulpianapress

COMMENTS