Ahmeti uron Baftiun për detyrën e re

Ahmeti uron Baftiun për detyrën e re

Kjo është asamblistja femër më e votuar në nivel të Kosovës

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Lipjan (KBI) ku ka takuar kryetarin e ri të KBI-së, Zaim Baftiu ku ka uruar për detyrën e re si kryetar i KBI-së.

Kryetari Ahmeti edhe njëherë u shpreh i gatshëm për të vazhduar bashkëpunimin mes të dyja institucioneve.

Kryetari i KBI-së në Lipjan, Zaim Baftiu falenderoi Kryetarin Ahmeti për viziten dhe shprehu mirënjohje për Kryetarin Ahmeti për bashkëpunimin dhe mbështetjen e treguar.

COMMENTS