AKR merr tri ulëse ne Kuvendin e Lipjanit ?

AKR merr tri ulëse ne Kuvendin e Lipjanit ?

Gjuriq flet për protestën në Veri

Sipas rezultateve preliminare që posedon AKR e Lipjanit, kjo parti do të ketë tre përfaqësues të saj në Kuvendin Komunal të Lipjanit.

Kështu i tha gazetës një burim saj, i afërt me këtë parti, ndërkohë që ka bërë të ditur edhe emrat e kuvendarëve.

Afrim Miftari, Safete Amërllahu dhe Hajdin Bytyqi, janë emrat e kuvendarëve të AKR-së të siguruar nga burimi i gazetës, i cili ka lënë të hapur mundësinë, që pas numërimit përfundimtar të votave, numri i kuvendarëve të kësaj partie, të bie nga tre në dy. /Ulpianapress/

COMMENTS