Aktivitet për pastrimin grumbullimin e filterave të cigareve

Aktivitet për pastrimin grumbullimin e filterave të cigareve

Emocionuese: Ish-ushtari i UÇK-së nga Kaçaniku ia dorëzon teshat e luftës djalit të tij!

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Daut Azemi me bashkëpuntor morrën pjesë në aktivitetin e organizuar nga Drejtoria për Shërbime Publike dhe disa nxënës të Shkollës Fillore “Vëllezërit Frashëri” në Lipjan.

Sot përmes një aktiviteti është shënuar dita botërore të pastrimit që fokus ka mbledhjen e filterave të cigareve.

Mesazhi i këtij aktiviteti ishte të kujdesemi çdo ditë për ambientin që na rrethon, andaj lusim qytetarët të kujdesemi bashkë për ruajtjen e ambientit.

COMMENTS