Aktori amerikan shpallet fajtor për tri akuza për sulme seksuale

Aktori amerikan shpallet fajtor për tri akuza për sulme seksuale

Mikroçipi nën lëkurë/ Mbahen të dhënat e bankës, por edhe çelësi i shtëpisë

Aktori amerikan është shpallur fajtor për tri akuza për sulme seksuale.

Aktori, siç raporton BBC, ka qenë në gjyq për sulm dhe drogim të ish-basketbollistit Andrea Constand, në vitin 2004.

Cosby është 80 vjeçar dhe kishte mohuar herë pas here akuzat ndaj tij, shkruan Kultplus.

Ai mund të përballet me 10 vjet burgim për të gjitha akuzat e deritashme kundër tij.

Raportohet se akuzat për sulme seksuale kanë ardhur nga dhjetëra gra, por ai i ka mohuar. Së fundmi, është raportuar se ai i ka droguar gratë e më pas ka fjetur me to.

COMMENTS