Alarm në Gjermani, arratisen nga kopshti zoologjik luanë, tigra dhe jaguarë

Alarm në Gjermani, arratisen nga kopshti zoologjik luanë, tigra dhe jaguarë

Rezultat tenisi në ‘’Sami Kelmendi’’

Gjermania është vënë në ‘alarm’, pasi dy luanë, dy tigra dhe një jaguar kanë arritur që të dalin duke u arratisur nga një kopsht zoologjik në Lünebach.

Autoritetet lokale i këshilluan banorët të qëndronin brenda shtëpive të tyre dhe të njoftonin policinë nëse shihnin ndonjë nga pesë grabitqarët, transmeton Indeksonline.

Policia ka njoftuar se kafshët tjera që janë arratisur për momentin janë në kufirin mes Luksemburgut dhe Belgjikës, por megjithatë qytetarët duhet të rrinë të mbyllur akoma.

COMMENTS