Apple, kompania e parë që do të vlejë me këtë shifër

Apple, kompania e parë që do të vlejë me këtë shifër

Samsung prezanton në Berlin teknologjinë e së ardhmes

Apple ka prezantuar rezultatet e tremujorit të tretë. Rritja masive e kompanisë është lajmi kryesor. Apple shumë shpejt pritet të bëhet kompania e parë amerikane që do të vlejë 1 trilion dollarë.

Bazuar në raportin e kompanisë , shërbimet e iPhone dhe Apple përfaqësuan rritjen më të madhe të të ardhurave për kompaninë.

Në përgjithësi, kompania aktualisht është me vlerë 935.3 miliardë dollarë, dhe aksioneve do të duhet vetëm të rritet rreth 7 për qind për të arritur 12 pikët zero.

Apple përmend edhe rritjen e shitjes së iPad që ka ndikuar edhe në përmirësimet financiare./Indeksonline/

COMMENTS