Apple nuk është më kompani me vlerë 1 trilion dollarë

Apple nuk është më kompani me vlerë 1 trilion dollarë

BMW Z4 bën xhiron e parë në rrugë

Apple ishte kompania e parë amerikane që kishte kapur vlerën e 1 trilion dollarëve. Por, këtë vlerë më nuk e ka kompania e famshme teknologjilke.

Lajmet për zvogëlimin e Apple-it, që tani e kanë ngadalësuar atë si një nga kompanitë me vlerë vetëm qindra miliarda dollarë erdhën si rezultat i ndikimit negativ të shtypit për kompaninë. Poashtu, çmimet e aksioneve të kompanisë kanë rënë në treg.

Apple njoftoi të enjten se nuk do të bëjë publike të ardhurat për tremujorin e fundit, gjë që të bën të dyshosh se kompania ka rënje drastike në përfitime.

Kompania sapo ka lëshuar një seri produktesh të reja – nga iPad-i i ri dhe një MacBook Air i ri në serinë e re të Apple Watch 4./Indeksonline/

COMMENTS