Ariani i vogël po vuan nga Leukemia, çdo ndihmë do të thotë shumë për të

Ariani i vogël po vuan nga Leukemia, çdo ndihmë do të thotë shumë për të

Sulmon seksualisht një femër në Lipjan, arrestohet nga policia

Vogëlushi, Arian Krasniqi është duke u ballafaquar me diçka të rëndë.

Ai është diagnostifikuar me Leukemi Akute Limfoblastike.

Më shumë se kurrë për të vazhduar jetën dhe për të pasur të drejtë si të gjithë fëmijët e botës të buzëqesh e jetojë pa dhimbje, ai ka nevojë për ndihmën tuaj.

Sado pak për Arianin e vogël do të thotë shumë.

Vogëlushi, Arian Krasniqi është duke u ballafaquar me diçka të rëndë.

/Indeksonline

COMMENTS