Arratiset nga Qendra Korrektuese për të Mitur në Lipjan, kapet nga Policia

Arratiset nga Qendra Korrektuese për të Mitur në Lipjan, kapet nga Policia

POLITIKANI SERB: VRASJA E IVANOVIQIT S’DO TË ZBARDHET KURRË

Njësia policore në Pejë ka arrestuar një të dyshuar i cili më datën 14.11.2019 kishte ikur nga Qendra Korrektuese për të Mitur në Lipjan.

I mituri ishte duke e vuajtur dënimin prej dy viteve, dhe pas arrestimin është dërguar prap në vuajtje të dënimit në Qendrën Korrektuese.

Po ashtu i dyshuari është intervistuar nga Policia./Indeksonline/.

COMMENTS