Arrestohet një person në Ribar të Madh

Arrestohet një person në Ribar të Madh

Nesër luhatje të mëdha të temperaturave brenda ditës, ja çfarë moti do të kemi

Dje rreth orës 18:15 është arrestuar një person në fshatin Medvec të Lipjanit

Sipas Policisë së Kosovës I dyshuari kishte një urdhëresë të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

I njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun Dubravës, njofton Ulpianapress.

‘’ Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, është arrestuar një mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në Burgun e Dubravës’’.

COMMENTS