ARRESTOHET PERSONI QË NDIHMOI TË BURGOSUR TË IKNIN NGA BURGU I LIPJANIT

ARRESTOHET PERSONI QË NDIHMOI TË BURGOSUR TË IKNIN NGA BURGU I LIPJANIT

Fauz Xhemajli, nënkryetar i Lipjanit

Me katër nëntor, dy të burgosur kishin ikur nga Qendra Korrektuese Lipjan.

Njëri prej tyre është arrestuar nga Policia dhe është kthyer në vuajtje të dënimit, ndërsa , tjetri ende është në lirë.

Lidhur me këtë rast, dje Policia e Kosovës ka identifikuar dhe arrestuar një person. Ai kishte ndihmuar të dënuarve që të arratisën nga Qendra Korrektuese.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

COMMENTS