Autogoli më qesharak që keni parë ndonjëherë (Video)

Autogoli më qesharak që keni parë ndonjëherë (Video)

Visoka e cilësoi si dështak, talenti lipjanas realizon si Messi (Foto) 

Në futboll nuk janë të rralla rastet, kur lojtarët shënojnë autogola, mirëpo ndonjëherë ajo ndodh edhe pa fajin e tyre.
Mirëpo, ka momente që shënohen në historinë e futbollit, kur disa autogola janë me të vërtetë sa të çuditshëm, e po aq qesharak dhe duke i shikuar disa prej tyre, logjika e njeriut nuk e kupton ndonjëherë se si është e mundur të shënohet një gol i tillë.Sidomos kjo ndodh, kur një portier shënon autogol dhe në një ndeshje të njërës prej ligave afrikane, më saktësisht në Etiopi, është shënuar një autogol nga portieri, që i lë të gjithë të habitur se si është e mundur të bëhet një gabim i tillë qesharak. /Insporti

COMMENTS