BASHKËSHORTJA I BËNË DHURATË NJË PLANTACION ME KANABIS PËR PËRVJETOR

BASHKËSHORTJA I BËNË DHURATË NJË PLANTACION ME KANABIS PËR PËRVJETOR

Keni rënë në dashuri? Ja sa kile shtoni ju dhe partneri kur nisni një lidhje të re

Ayda Field ka vendosur t’i bëjë një dhuratë të shtrenjtë bashkëshortit të saj Robbie Williams, për përvjetorin e tyre të martesës dhe duhet theksuar se kjo nuk është një dhuratë e zakonshme.

Robbie në shumë intervista ka pranuar se është konsumues i rregullt i marijuanës. Ai e cilëson këtë bime si e vetmja që ka veti qetësuese e kurative dhe tashmë që është e legalizuar në Los Angeles, asgjë nuk e ka ndaluar gruan e tij t’i blejë një plantacion të tërë.

Plantacioni që ajo i bleu është i krijuar në bodrumin e një vile në L.A dhe sa herë që artisti të ketë nevojë për të tymosur mund ta bëjë këtë fare thjeshtë dhe në sasi të palimituara.

COMMENTS