Bashkoju luftës kundër Serbisë – Mos blej produktet si në FOTO

Bashkoju luftës kundër Serbisë – Mos blej produktet si në FOTO

Selvije Halimi uron 7 marsin ditën e mësuesit

Qeveria e Kosovës ditë më parë mori vendim për rritjen e taksës për produktet që vijnë nga Serbia. Ky vendim mori përkrahjen e të gjithëve, si kundërpërgjigje ndaj Serbisë, e cila jo vetëm në rrafshin ekonomik, por edhe në rrafshin politik po vazhdon sulmet e saj ndaj pavarësisë e sovranitetit të Kosovës.

Sipas statistikave, Kosova rreth 400 milionë euro në vit ia jep Serbisë, duke importuar produktet e saj. Madje këtë vit është shënuar një ngritje e importit nga ky shtet dhe shifra e parave që i japim Serbisë deri në fund të vitit pritet të shkoj deri në 500 milionë euro.

Por, që t’ua ndalim hovin sulmeve të Serbisë kundrejt pavarësisë e sovranitetit të Kosovës, krahas vendimit të Qeverisë së Kosovës me rritje të taksave për mallrat serbe edhe qytetarët mund të kontribuojnë, duke mos blerë gjithë ato produkte që barkodi ju fillon me 860.

Pra, Bashkoju luftës kundër Serbisë – Mos blej produktet si në FOTO

 

Fakteplus.net

COMMENTS