Bëhen të ditur emrat e tre kuvendarëve të Vetëvendosjes së Lipjanit

Bëhen të ditur emrat e tre kuvendarëve të Vetëvendosjes së Lipjanit

Vetëvendosje e Lipjanit: Nuk ka asnjë marrëveshje me LDK-në

Në bazë të informacioneve që ka siguruar Ulpianapress, mësohen emrat e tre kuvendarëve, që do të jenë pjesë e përbërjes së re të Kuvendit të Lipjanit.

Edhe pse sipas burimit të gazetës, Vetëvendosje pretendon që në fund të numërimit të votave do t’i ketë 4 ulëse në Kuvend, sipas burimit, rezulton se tre prej tyre janë të sigurt, duke bërë të ditur edhe emrat e tyre. Ata janë: Selatin Retkoceri, Shkelzen Bislimi dhe Albulena Kelmendi Rrustemi./Ulpianapress/

Selatin Retkoceri

Shkelzen Bislimi

Albulena Kelmendi-Rrustemi

COMMENTS