Bekon Mehmeti, vjen me një super këngë

Bekon Mehmeti, vjen me një super këngë

Bleona Qerreti tregon gjithë gjoksin në ‘Oscars”

Kompozitori, producenti dhe këngëtari i ri  Bekon Mehmeti, ka lansuar këngën e tij “U kry”.
Këngtari Bekon Mehmeti, ka treguar se shumë shpejt do ta sjell edhe një projekt tjetër muzikor.
Kjo është super kënga e Bekon Mehmetit “U kry”

COMMENTS