Besimi, djaloshi nga Lipjani që mahniti jurinë në “The Voice Kids” në Gjermani (Video/foto)

Besimi, djaloshi nga Lipjani që mahniti jurinë në “The Voice Kids” në Gjermani (Video/foto)

Komuna e Lipjanit ka bërë pastrimin me dezinfektues të gjitha rrugëve dhe rrugicave në fshatin Janjevë.

Kosovarët vazhdimisht marrin pjesë nëpër edicione këndimi jashtë vendit dhe na bëjnë krenar me sukseset që arrijnë.

Këtë gjë edhe njëherë na e ka dëshmuar drenicasi 13 vjeçar, Besim Karpuzi nga Shala e Lipjanit.

Në paraqitjen e tij në “The Voice Kids” në Gjermani, Karpuzi mahniti jurinë me këngën “The Rainbow Connection”.

Ndryshe, Besimi është nipi i Xhavit Drenorit, asamblistit të zëshëm të Drenasit. Motra e tij ka qenë këngëtare në Shoqërinë Kulturore Artistike “Rilindja” në Dobroshec dhe ka marrë pjesë në gara si akordet e Kosovës në vitet 88-92.

/Indeksonline/

COMMENTS