“Better Life” e mbushur përplot, fillon ndeshka Lipjani-Borea

“Better Life” e mbushur përplot, fillon ndeshka Lipjani-Borea

Në Maternitetin e Lipjanit mbrenda një viti u shënuan vetëm 5 lindje

Në atmosferë të zjarrtë me tifozë të atërmbushur në plestrën “Better Life” në Lipjan ka filluar ndeshja ndërmjet KB Lipjanit dhe Boreas.

KB Lipjanit pritet që sot të shënon fitoren e parë në palestren “Better Life” që pas renovimit të saj./Ulpianapress

COMMENTS