Biblioteka e qytetit  është pasuruar me 109 tituj të rinjë

Biblioteka e qytetit është pasuruar me 109 tituj të rinjë

Këto janë fjalët e Sami Lushtaku para nisjes në Hagë

Në Bibliotekën e qytetit në Lipjan është pranuar një donacion me 109 tituj të rinjë të librave me gjithësejtë 854 ekzemplarë, nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Anila Reçica-Llugiqi, drejtoresh për Kulturë Rini dhe Sport, ka theksuar se ky donacion është i rëndësishëm sepse dita ditës Biblioteka e Qyetit po pasurohet me tituj dhe libra të rinjë gjë e cila do të ndikojë edhe në shtimin e numrit të lexuesve.

COMMENTS