Bibloteka e Lipjanit pasurohet me mbi 600 tituj të librave

Bibloteka e Lipjanit pasurohet me mbi 600 tituj të librave

Hajrullahu, “Në Janjevë do të organizojmë panairin për promovimin e prodhimeve bujqësore dhe artizanateve tona”

Bibloteka e qytetit në Lipjan është pasuruar me mbi 600 tituj të rinjë të librave që i ka dhuruar donacion nga Biblioteka Kombëtare e Kosovës.

Nënkryetari Komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli tha se ky donacion i librave do ta pasuroj Bibloteken e Qytetit dhe se tashmë janë krijuar kushtet e nevojshme dhe hapësira leximi për të gjithë të interesuarit.

Ndërsa, përfaqësues nga Bibloteka Kosovës u shprehën të kënaqur me mundësin që po jep Komuna e Lipjanit, ndaj lexuesve dhe se ky donacion do ta pasuroj edhe më shumë bibliotekën e qytetit.

COMMENTS