Bieber pretendon të bëhet si Jezusi

Bieber pretendon të bëhet si Jezusi

Ja çka i bëri kosovari Cecës (Foto)

Ylli i popit, Justin Bieber zbuloi se po përpiqet të jetë më shumë si Jezusi në një postim në Instagram, i cili pasqyronte marrëdhënien e tij me gruan e re Hailey Baldwin.

24 vjeçari pranoi gjatë një falënderimi se ‘dashuria nuk është gjithmonë e lehtë’, por shtoi se po përpiqej, si Jezu Krishti, të ishte më i durueshëm dhe vetëmohues.

‘Marrëdhëniet janë të vështira dhe dashuria nuk është gjithmonë e lehtë, por faleminderit Jezusin për të treguar se si! Çdo ditë është një proces mësimi, duke u përpjekur të jam më shumë si ai, i durueshëm, i butë, vetëmohues, djalë Unë kam marrë një rrugë të gjatë! Por hiri i zotave është i mjaftueshëm!” tha ai në postimin e tij në Instagram.

Gjithashtu ai kërkoi falje të gjithëve që uroi vonë festën e Ditës së Falenderimeve.

COMMENTS