‘Black Friday’ edhe në futboll, këta yje mund t’i transferoni falas

‘Black Friday’ edhe në futboll, këta yje mund t’i transferoni falas

Nis shitja e biletave për ndeshjen Kosovë – Azerbajxhan, ja si mund t’i blini

“E premtja e Zezë” edhe në futboll.Kanë mbetur vetëm 38 ditë deri në ditën që një pjesë e lojtarëve të jenë të lirë të lidhin kontrata me skuadra të reja, pasi kontrata me klubet aktuale u skadon më 30 qershor të vitit 2018.

Rregullat e FIFA-s lejojnë për futbollistët që janë në gjashtë muajt e fundit të kontratës të lidhin marrëveshje me skuadra të reja, dhe t’i bashkohen në fund të sezonit.Në këtë listë mund të hyjë edhe Lionel Messi, i cili edhe pse sipas Barcelonës ka arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës, ende nuk ka një njoftim zyrtar për të bardhën mbi të zezën.

Më poshtë mund të gjeni listën me futbollistët që edhe 38 ditë janë të lirë të nënshkruajnë me skuadra tjera falas./Lajmi.net/fikf

COMMENTS