BlejOnline

digjet

Mbremë në orët e vona është djegur një shtëpi në lagjen Jeta e Re në Lipjan. Komunikata zyrtare e Stacionit policor në Lipjan ka njoftuar se shtëpia e sulmuar është ...
kozmetika-anita-1

Kozmetika përmban produkte të cilat kanë ardhur prej Londre si ‘’REVOLUTION’’ make up të cilën nga të gjitha dyqanet kosovare mundë ta gjeni vetëm te kozmetika ‘’Anita’’ gjithë ashtu kozmetika ...
foto-toli

Studio‘’Foto Toli ‘’ Lipjan është studio lider në Gjirime (HD),Montazh(PRO), Fotoshooting etj. Jemi një Studio që karakterizohëmi nga këto parime kryesore: 1-Korrektësia në realizimin e punës dhe  ofrimin e sherbimeve ...
ulpianapress-1

  Reklamo te ne Megjithëse fokusi ynë është që ti shërbejmë lexuesit online shkrime kualitative dhe provokuese, ne jemi të habitur me trendin e dinamikën e papritur të rritjes së ...
knauf-dekor-lipjan-1

Vizioni i ‘’Knauf & Dekor -Lipjan’’: Kompania ’ ‘Knauf & Dekor –Lipjan’’ është më konkurruese në Kosovë …Sepse detajet bëjnë diferencën. Jemi një kompani që karakterizohemi nga këto parime kryesore: ...
Load More ...