BMW Z4 bën xhiron e parë në rrugë

BMW Z4 bën xhiron e parë në rrugë

Realiteti virtual mund të bëjë edhe mrekulli!

Versioni i kaluar i BMW Z4 i dha më tepër prioritet pamjes së jashtme se sa dridhjet emocionuese që japin zakonisht makinat e prodhuar nga gjiganti gjerman i prodhimit të automjeteve.

Por tashmë prodhuesit e BMW kanë ndryshuar qëndrim pas kritikave të klientëve, të cilët ndjehen të zhgënjyer nga mungesa e efekteve të një BMW tradicionale.

“Ne kërkojmë një Z4 me aftësi më dinamike, që të jetë sportive dhe precize”, ka deklaruar Florian Dietric, një ekspert i BMW.

COMMENTS