Britania është konfuze në negociatat e BREXIT

Britania është konfuze në negociatat e BREXIT

POLICI SHANË RËNDË GRUAN NË PRISHTINË – “TA Q**** MOTRËN”

Zyrtarët evropianë besojnë se Britania është konfuze dhe kaotike në negociatat me BE-në për brexit, thuhet në një dokument të qeverisë irlandeze.

Televizioni irlandez RTE, njoftoi sot detaje nga një dokument i besueshëm i siguruar nga Ministria irlandeze e Punëve të Jashtme, që është hartuar në bazë të raporteve të diplomatëve irlandezë në të gjithë vendet e Bashkimit Evropian.

COMMENTS