“Burimi i nxehtë” në Baicë të Lipjanit, sensacion në vete! (VIDEO)

“Burimi i nxehtë” në Baicë të Lipjanit, sensacion në vete! (VIDEO)

”Arbëria ka përkrahje të fuqishme nga ”Stuhia e Kuqe’’

Gazetari Kushtrim Bekolli, na dërgon një vend që ua shuan nxehtësinë.

Rrëfimi i tij nis dhe përfundon në Baicë të Lipjanit, aty ku banorët e tyre kanë krijuar diçka të veçantë.

COMMENTS