Bytyqi, Kryeziu e Kshtanjeva : BKK-ja e Arbërisë, treshja 50 golëshe

Bytyqi, Kryeziu e Kshtanjeva : BKK-ja e Arbërisë, treshja 50 golëshe

HARADINAJ EMËRON BEJTUSH GASHIN MINISTËR TË BRENDSHËM

Pas tridentit të sulmit apo tresheve të njohura në Evropë, Arbëria tani ka një sulm të ri të frikshëm në radhët e tyre. Sulmi BKK – që përbëhet nga Hysen Bytyqi, Almir Kryeziu dhe Qlitim Kashtanjeva, të cilët formojnë një vijë sulmi të aftë për të ndihmuar dorajasit që t’i shënojnë minimum 50 gola në këtë kampionat, njofton Ulpianapress.

Ende jemi vetëm në xhrion e njëmbëdhjetë dhe kjo treshe e frikshme për kundërshtarët kanë arritur që ti shënojnë 14 gola gjithsej, duke i’a rriur klubit apetitin që të luftojë për tre vendet e para të Ligës së Parë së Kosovës.
Paraqitja e tyre në të njëjtën fushë së bashku, është diçka që nuk është parë më parë dhe Nuhi Bahtiri do të duhet të gjejë modulin që ta ruaj këtë ecuri fenomenale të klubit.

Çfarëdo që ndodhë deri në fund të kampionatit, kjo treshe [BKK] mund të shënojnë 50 gola minimum në këtë ligë dhe në fund Arbërinë t’a dërgojnë në një nivel me lartë, nese ecet mE këtë vrull./Ulpianapress/Image may contain: 1 person, standing and outdoorImage may contain: 1 person, standing and outdoorImage may contain: 1 person, smiling, playing a sport and outdoor

COMMENTS