Category: auto/tech

Bolidët hibrid mund të mos tingëllojnë si shumë sportiv, por ata janë shumë më të shpejtë. Formula 1 në faqen e tyre zyrtare në YouTube ka publikua ...
Microsoft do të ndaloj zhvillimin e aplikacioneve dhe harduerit të ri për Windows Phone. Gjatë fundjavës, Joe Belfiore nga Microsoft, përmes rrjeti ...
Një video e Rang Roverit të ri 2018 ka rrjedhur online para debutimit të tij zyrtar. Në video shihet se eksterieri i modelit të ri të Rang Rover ës ...
Ndonjëherë kthehen. Dhe tashmë ka dalë dhe BlackBerry Motion, smartphone i dytë me firmën kanadeze por produktin kinez të Tcl, që ka blerë të drejtat ...
4 / 4 POSTS
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com