Category: auto/tech

1 3 4 586 / 86 POSTS
Në intervistat e dhëna ndër vite të Bill Gates, Steve Jobs dhe prindër të tjerë të “Silicon Valley”, kupton që ata janë shumë të rreptë sa i takon për ...
Twitter ka ndaluar reklamat nga llogaritë e mediave shtetërore ruse, Russian Today (RT) dhe Sputnik, duke cituar agjencinë e inteligjencës së SHBA-së, ...
Bolidët hibrid mund të mos tingëllojnë si shumë sportiv, por ata janë shumë më të shpejtë. Formula 1 në faqen e tyre zyrtare në YouTube ka publikua ...
Microsoft do të ndaloj zhvillimin e aplikacioneve dhe harduerit të ri për Windows Phone. Gjatë fundjavës, Joe Belfiore nga Microsoft, përmes rrjeti ...
Një video e Rang Roverit të ri 2018 ka rrjedhur online para debutimit të tij zyrtar. Në video shihet se eksterieri i modelit të ri të Rang Rover ës ...
Ndonjëherë kthehen. Dhe tashmë ka dalë dhe BlackBerry Motion, smartphone i dytë me firmën kanadeze por produktin kinez të Tcl, që ka blerë të drejtat ...
1 3 4 586 / 86 POSTS