Category: auto/tech

1 4 5 662 / 62 POSTS
Një video e Rang Roverit të ri 2018 ka rrjedhur online para debutimit të tij zyrtar. Në video shihet se eksterieri i modelit të ri të Rang Rover ës ...
Ndonjëherë kthehen. Dhe tashmë ka dalë dhe BlackBerry Motion, smartphone i dytë me firmën kanadeze por produktin kinez të Tcl, që ka blerë të drejtat ...
1 4 5 662 / 62 POSTS